El Cor de Bétera Cantare Aude va amenitzar la vesprada d’ahir dimarts, 13 d’octubre, a Casa Nebot amb diverses peces musicals populars. Al voltant de les 20.00 hores, diverses veïnes i veïns es reunien als jardins de les citades instal·lacions per a gaudir del repertori oferit per aquest cor de recent creació al nostre poble. Com es pot apreciar a les imatges, l’esdeveniment va comptar amb aforament limitat i el compliment de les mesures de seguretat, higiene i distància social.

Dirigit per Míchel Cervantes, el Cor Cantare Aude va nàixer el 4 d’octubre de 2019, en una reunió on els temes de conversa flueixen, els silencis i les paraules cobren autèntic significat.

​Davant un suggeriment del director, la formació es va plantejar la possibilitat de crear un cor diferent, un cor que permetés arribar on no hem arribat, amb un repertori segur, animat, i sobretot… que supose un nou repte.

​La reunió no va donar-se per finalitzada fins a tindre el projecte esbossat i l’acta fundacional signada.

En paraules del director-fundador Míchel Cervantes Vila: “l’objectiu d’aquest cor, segons el meu criteri, és comptar amb gent implicada i compromesa, i seria “requisit desitjat” que tota persona decidida a pertànyer a aquest grup intente, d’un assaig al pròxim, interpretar individualment el seu paper”.

Aquest cor és fonamentalment un grup d’afeccionats a la música coral que gaudeixen cantant sarsuela, òpera, sacre, música lleugera, i que com a nexe d’unió tenen al seu amic i director fundador.

​El cor compta amb socis que han començat en el món coral recentment, uns altres atresoren més de 25 anys d’experiència, però tots convençuts que el bon ambient ve dels bons assajos, dels bons concerts, de l’esforç personal, del treball col·lectiu, de la implicació i del compromís. La resta arriba per afegiment.

Recorrent a l’aforisme llatí “sapere aude” (atreveix-te a saber), la formació ho va adaptar i va sorgir “atreveix-te a cantar”, a desafiar els teus límits.

A continuació, oferim unes imatges de la seua actuació d’ahir dimarts:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia