El escultor de Bétera Benja Carreres inaugura en Godella aquest divendres, 16 d’octubre, la seua exposició “Ensamblatges”.

Serà a les 19.30 hores en l’edifici Villa Eugenia del municipi godellense. La mostra estarà oberta al públic fins al 6 de novembre, de dimecres a dissabte, de 17.00 a 20.00 hores, i dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

En aquesta exposició realitzarà una espècie de retrospectiva, des dels seus inicis fins als seus projectes més recents.

I és que les escultures de Benja Carreras són ensamblatges sense soldadura, elaborades a partir de materials reciclats, articles rebutjats i objectes oposats que, a les seues mans, adquireixen noves visions i significats.

Aquest treball parla de donar vida a les coses, d’alliberar les ànimes d’aquells objectes oblidats que ara ens compten noves metàfores i utopies.

El públic viatjarà per tota l’etapa plàstica de l’autor. En la planta principal descobrirà gran part del seu primer gran projecte titulat «Segona Vida», amb un Quixot reencarnat com a antiheroi que reivindica la necessitat urgent de canviar el nostre entorn, després podrà visitar «Mediterrani», una col·lecció de peixos fets amb mànecs. Ja en la planta baixa de l’espectador coneixerà dos nous projectes específics encara oberts, «Objecte quotidià», un diàleg amb l’objectes més pròxims, i l’altre anomenat «*Rovellats», un homenatge al camp i que posa en valor les eines dels els nostres avantpassats agricultors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia