Creu Roja disposa des de fa un parell de setmanes d’instal·lacions a Bétera. L’alcaldessa, Elia Verdevío, i la regidora de Drets Socials i Joventut, María Segura, van ser les encarregades de fer el lliurament de les claus d’uns despatxos a casa Nebot.
Aquesta entitat fomenta el voluntariat social i estableix programes i actuacions que garantisquen una resposta adequada que permeta cobrir i complementar les necessitats de la ciutadania.
La Creu Roja a Espanya es va organitzar en 1864 sota els auspicis de l’Orde hospitalari de Sant Joan de Jerusalem, sent declarada societat d’utilitat pública. Nicasio Landa, juntament amb Joaquín Agulló, marqués de Ripalda, va ser un dels fundadors de la delegació espanyola de Creu Roja Internacional i posteriorment de la Creu Roja Espanyola.
La Creu Roja Espanyola té una estructura federal, composta per Assemblees Locals, Comarcals, Autonòmiques i una Central (nacional).

L’11 de setembre de 2018 va posar en marxa en el Centre d’Operacions i Serveis Digitals de la seua Oficina Central, el “Servei d’Informació de Creu Roja”, que pretén realitzar una escolta activa en xarxes socials i tot l’entorn digital, recolzar en situacions d’emergència i a més garantir l’atenció de les diferents sol·licituds d’informació i serveis que la ciutadania planteja a l’organització pels diferents canals disponibles.

A més, Creu Roja Espanyola té més de 600 punts d’atenció per tot el territori nacional a través de les seues seus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia