Bétera ha posat en marxa rutes accessibles a la Serra Calderona. A través de la inclusió d’una cadira eruga adaptada, totes les veïnes i veïns amb mobilitat reduïda i diversitat funcional podran gaudir dels paratges naturals del municipi.

Així, cada segon diumenge de mes es podrà gaudir de 3 rutes accessibles diferents per la Serra Calderona que tindran d’un aforament limitat a 8 persones cadascuna. Aquestes visites tindran una duració d’una hora aproximadament i es realitzaran en horari de 09:00h a 10:00h, de 10:30h a 11:30h i de 12:00h a 13:00h i sempre complint amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament.

Des de l’àrea de Drets Socials es porta treballant des de fa mesos en el foment del turisme adaptat i inclusiu que permeta als usuaris de les associacions de diversitat funcional del municipi gaudir del seu oci en condicions d’igualtat. Per això, moguts pel benestar d’aquests veïns i veïnes han posat en marxa un programa de rutes accessibles a la Serra Calderona perquè amb la cadira puguen gaudir dels paratges naturals que posseeix Bétera.

Cal mencionar que fa unes setmanes des de l’àrea de Turisme es posaven en marxa les visites als jaciments arqueològics de l’Horta Vella, Alqueria i Torre Bofilla en els quals ja estava present la cadira adaptada que ha permés a una persona amb mobilitat reduïda visitar els jaciments igual que la resta del grup.

Les inscripcions es poden fer al telèfon: 686 466 413 o en el correu: info@turismoadaptadov3.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia