Amb motiu de la celebració el passat dissabte, 10 d’octubre, del Dia de la Salut Mental, Bétera està commemorant aquesta efemèride amb diverses activitats.

D’aquesta manera, ahir dimecres va tindre lloc a les 12.00 hores la lectura d’un manifest per la salut mental, de la mà d’usuaris del Programa PRISMA. L’acte es va dur a terme a les portes de l’Ajuntament de Bétera.

Cal recordar que Bétera va ser un dels pobles pioners del programa PRISMA de la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest programa de rehabilitació i inserció comunitària està dirigit a persones amb diagnòstic de malaltia mental crònica empadronades a la comarca del Camp de Túria.

El principal objectiu del projecte és promoure la integració activa de cada persona en la seua comunitat, millorar la seua qualitat de vida, augmentar l’autonomia i l’autodeterminació dels assistents al programa.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia