El passat dimecres, 14 d’octubre, va tornar al col.legi Nostra Senyora del Carmen de Bétera la campana Carmen Luisa, la qual habitualment es troba en l’espadanya d’aquest centre. Amb un aspecte completament renovat, aquesta ha sigut restaurada en Ontinyent per l’empresa Electrorecamp.

Durant el procés s’ha restaurat tota la truja de fusta, s’han respectat els antics ferratges i s’ha tornat el color original del bronze.

La campana estarà exposada en la capella del col·legi Nostra Senyora del Carmen fins al Nadal, quan serà de nou penjada en la seua espadanya per tornar a realitzar els tocs, vols i repics que feia antigament.

Pròximament sabrem l’horari per poder visitar-la a ella, així com l’exposició que està preparant la Junta de Montes i Ximo Asensi.

Aquesta actuació posada en marxa per la Colla de Campaners de Bétera, ha comptat amb el suport de la citada Junta de Montes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia