La Secretaria Autonòmica d’Ocupació ha publicat aquesta setmana les dades per municipis sobre les ajudes concedides als ajuntaments per a contractar personal que desenvolupa funcions de control davant la situació de crisi sanitària.

Dels prop de 38 milions que la Generalitat Valenciana ha destinat a aquesta línia d’acció, la comarca del Camp de Túria ha rebut un total de 905.825,71 euros. Aquesta xifra pretén donar cobertura en totes les poblacions d’aquest àmbit territorial que hagen sol·licitat la mateixa.

Segons el Portaveu Comarcal de Compromís, Paco García Latorre, aquesta línia d’ajudes servirà per a contractar a persones majors de 30 anys i que estiguen inscrits al LABORA després de l’inici de la pandèmia.

Les tasques a desenvolupar “s’emmarquen dins de diferents objectius, com són: el suport a l’assistència social, el reforçament en Centres Educatius, Escoles Infantils i altres centres de formació, la verificació de les mesures preventives, suport a activitats culturals, desinfecció d’espais públics i utilització de sistemes telemàtics”, prossegueix García Latorre.

El portaveu de Compromís ha destacat la labor que des de l’àrea d’Economia Sostenible que dirigeix el Conseller Rafa Climent s’està fent en pro del suport a les entitats locals, amb l’objectiu clar que puguen estar reforçades i preparades amb mitjans humans per a desenvolupar les tasques de prevenció, control i supervisió.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia