Les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acolliran aquest dissabte, 17 d’octubre, el seu tradicional concert d’intercanvi Coral de cada any. Organitzat pel Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB), en aquest concert participarà l’Orfeó d’Aldaia i el nostre Cor a la Casa de la Cultura, complint amb totes les mesures de seguretat.

Aquest tindrà lloc a les 19.00 hores.

L’Orfeó d’Aldaia es va fundar en 1972. Han estat al capdavant com a directors Antoni Andrés, Mariano Segura, José M. Peñarrocha, Francesca Ortí, Juan Pablo Hellín, Cristina Contreras, Francesc Valldecabres, Claudio Adam, Marta Mármol i en l’actualitat té la direcció compartida amb Cèlia Máñez i Francesc Valldecabres.

L’activitat de l’Orfeó ha sigut molt intensa al llarg de tots aquests anys, on destaquen els premis aconseguits en els certàmens de Masses Corals de Sagunt, primer premi d’Havaneres de Torrevieja, segon premi en el Certamen d’Egea dels Cavallers (zaragoza), dos segons premis en el Certamen Coral Fira de Tots Sants (Cocentaina), entre altres.

Quant al cor del Centre Artístic Musical de Bétera, aquest va nàixer a l’Escola de Música de la mateixa societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura “Conjunt Vocal” i de la seua professora Josepa Campos, l’any 1995. D’aquesta agrupació, és directora, des de la seua fundació, Josepa Campos i Aparísi.

Aquesta formació ha gravat un CD de nadales i cançons en valencià. Ha obtingut el 3er. premi en el Certamen de Corals celebrat a Potries. També ha sigut tercer classificat en el programa de Canal 9 CANTEM DE COR i ha obtingut el 3er premi en el Certamen de Cors celebrat a Oliva, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia