Aquest diumenge, 18 d’octubre, l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera acollirà l’obra de teatre infantil “El traje nuevo de la Emperatriz“. Aquesta representació tindrà lloc a les 12.00 hores, comptant amb totes les mesures de seguretat sanitàries establides a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Catalina es troba passejant pels jardins de palau quan apareix la seua àvia per a anunciar-li que en set dies serà coronada com la nova emperadriu de totes “Les Tursias”. L’emoció embarga a Catalina però també el desassossegament.
Catalina ha de trobar el vestit més meravellós mai vist, però en la seua cerca trobarà altres coses que ella no espera.

D’aquesta manera, de la mà de Tramant Teatre, aquesta vegada no hi ha emperador, hi ha emperadriu. Una que vol tindre el vestit més únic i meravellós que es puga trobar, i clar això té les seues conseqüències… 

Un espectacle ple de sorpreses que apareixen en els llocs més increïbles. Titelles, objectes i un vestit mai de la vida vist.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia