Des del consistori municipal de Bétera s’ha habilitat un qüestionari online sobre responsabilitat social a la població perquè les veïnes i veïns puguen participar.
Es tracta d’una consulta que suposa menys de cinc minuts, a través de la qual es pretén poder conéixer l’opinió dels ciutadans del municipi sobre aquest assumpte.
Qui ho desitge, pot accedir al qüestionari a través del següent enllaç:https://equalityquestions.typeform.com/to/rWVOuBjI.
Cal recordar que, el passat 8 d’octubre es va realitzar pels carrers de la localitat una campanya de recollida d’informació al veïnat per a la redacció d’aquest primer Pla d’Acció de Responsabilitat Social de Bétera.
Amb aquest pla d’acció es pretén traçar les línies per a fer de Bétera una localitat solidària, moderna i socialment responsable, segons s’ha informat en les Xarxes Socials municipals.
D’altra banda, el passat dijous 15 d’octubre, Casa Nebot va acollir una reunió amb agents socials, econòmics i polítics per a seguir i poder completar la confecció d’aquest primer Pla de responsabilitat social de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia