Les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera van acollir dissabte passat, 17 d’octubre, un concert d’intercanvi Coral de cada any. Organitzat pel Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB), en aquest concert van participar l’Orfeó d’Aldaia i el nostre Cor a la Casa de la Cultura, complint amb totes les mesures de seguretat. L’acte va estar presentat per Noelia Zaragozà i Palau.

El primer en actuar fou l’Orfeó d’Aldaia. Fundat en 1972, aquest cor va oferir un variat repertori: Cantique de Jean Racine (G. Fauré), II Carnavale di Venezia (G. Rossino), Al·leluia (M.Salvador), Nadala del desert (M.Salvador), El rossinyol (A. Pérez Moya), Idil·li (J. Altisent). Fernando Taberner i David Obrer van ser el pianista i el director de la jornada, respectivament.

Després de l’actuació de l’orfeó, la directora del Centre Artístic Musical de Bétera, Mª Luz Asensi i Ramón, va fer-li entrega al director de del citat orfeó d’un xicotet present com a recordatori.

Posteriorment, fou el torn del cor del Centre Artístic Musical de Bétera. Dirigit per Josepa Campos i Aparísi, aquest fou el repertori que va oferir la nostra coral: Ave María (F.Listz), Quién nos separará (M. Frisina), Were you there? (Espiritual), Go down Moses (Espiritual), Maitia nun sira (J.Uruñuela), Hymne a la nuit (J.P.Rameau), Tema d’amor de Cinema Paradiso (A. Morricone).

Després d’aquest concert, tant l’Orfeó d’Aldaia com el Cor de Bétera van partir cap a Aldaia per a oferir l’altre concert d’intercanvi coral.

A continuació, oferim unes imatges realitzades pel nostre equip durant el concert. Demà oferirem un vídeo també de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia