Avui continuem veient paisatges, vistes i també el cel amb núvols.

Un lloc on solc apropar-me prou sovint és a la bassa de la Conarda. De dalt i sense entrar dins, es veu un paisatge espectacular, tant de dia com de nit. El terme es contempla en tots els seus detalls i, per a fer-ho més bonic si cap, darrere tenim la Calderona i a la dreta veiem el poble, els Germanells i la mar. És un lloc prop i sempre el “cel i la terra” ens mostren alguna cosa nova i distinta.

  • Bassa de la Conarda

De la Lloma del Mas i més bé de dalt l’escola (ja que em deixaren pujar a fer fotos per al llibre BÉTERA I EL SEU PATRIMONI, llibre que s’està maquetant i gràcies a l’Ajuntament en un termini prou breu eixirà a la llum, d’ell que són autors Amparo DomènechJuan Manuel Pons, Jorge Alonso i jo amb les fotos), vaig fer aquestes i algunes altres fotografies, ja que el poble de Bétera ix fabulós.

  • Lloma del Mas

I com que també quan “ixes” sols mirar de tant en tant cap a dalt, la natura ens mostra de vegades espectacles al cel, sempre distints i el dit, espectaculars (n’he fet moltes més, aquestes fotografies són una lleugera mostra).

Si eixiu al terme de segur que veureu i fareu fotografies com aquestes o millors de “moments” espectaculars i el que captareu serà una fracció de segon que ja no es repetirà igual mai més.

  • Núvols

Imprimir article
Comenta aquesta notícia