El Programa PRISMA (Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental) de la Mancomunitat Camp de Túria va presentar ahir a Bétera la seua primera exposició fotogràfica.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, la regidora de Drets Socials, Maria Segura, el regidor d’Hisenda, Manuel Pérez, així com els diversos tècnics de l’àrea pertinent i del programa.

Sota el nom ‘Clarobscurs en Salut Mental’, aquesta mostra està formada per 20 fotografies elaborades i ideades per les persones usuàries de PRISMA Bétera i Vilamarxant. Aquest treball gira entorn dels diferents processos que cadascun dels usuaris ha viscut durant els seus processos de recuperació i/o apoderament. Aquestes fotografies són el fruit de mesos de treball en diferents tallers de PRISMA i que amb orgull volen mostrar a la societat, segons s’indica des de la mateixa Mancomunitat.

L’exposició es podrà veure als quatre municipis on està el programa en l’actualitat. Doncs, a més de a Bétera i Vilamarxant, el programa s’ha instal·lat recentment a La Pobla de Vallbona i Riba-roja de Túria. Posteriorment, s’exposarà de manera itinerant en la resta de localitats de la comarca del Camp de Túria.

L’exposició, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que es va celebrar el passat 10 d’octubre, es podrà visitar en Bétera fins el 23 d’octubre, a la Sala de Cristall de l’Edifici de Casa Nebot de Bétera (C/ Estació, 5).

A continuació, us deixem unes imatges de l’acte d’inauguració. Demà, oferirem també un vídeo:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia