Segons ha publicat l’Ajuntament de Bétera en els seus mitjans de comunicació i Xarxes Socials oficials, l’antic aulari Josefa Guardiola s’ha adequat i millorat per a situar les aules formatives de Joventut.

En una primera fase s’ha adequat una aula per a realitzar totes les formacions que es posen en marxa en els programes que la regidoria de Joventut du a terme al llarg de l’any. I en una segona fase, es treballaran les millores per a l’aula d’informàtica.

En l’actualitat aquesta aula formativa de Josefa Guardiola alberga el programa Jove Oportunitat (JOOP) i el de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, Educatiu, Infantil i Juvenil (MAT), als quals acudeixen 26 joves de Bétera. A més a més, està previst que en el mes de gener s’amplie l’oferta en formació amb el programa de Director d’Activitats de Temps Lliure, Educatiu, Infantil i Juvenil (DAT) i al febrer es pose en marxa una altra edició del JOOP.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia