La Federació d’Ajuda contra la Drogodependència i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat de Camp del Túria, ha organitzat un curs de formació online i gratuït per a mares, pares i mediadors familiars sobre temàtiques de Desenvolupament Sostenible.

El projecte vol contribuir a la construcció d’una Ciutadania Global a través d’accions formatives i de l’organització de grups participatius actius amb pares i mares. Així, es pretén fomentar dinàmiques de grup amb les quals es treballen continguts relacionats amb la sostenibilitat del planeta, el benestar de la família i el futur de la humanitat.

El curs està dividisc en tres blocs temàtics. Aquest s’impartirà en quatre sessions els dies 28 d’octubre, 4, 11 i 18 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores. El primer bloc està centrat en la família i es tractaran qüestions relacionades amb l’escola de convivència i la participació. En el segon, es treballarà el medi ambient i el consum responsable i, en l’últim, s’explicaran conceptes com l’economia de les cures i l’equitat en la família.

Les persones interessades a realitzar el curs han d’inscriure’s emplenant aquest formulari https://bit.ly/3lFiZxW antes del 23 d’octubre.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia