Bétera ha représ el Programa Bétera Saludable per a majors de 55 anys. Enguany compta amb una novetat, ja que serà gratuït.

El programa, el qual du onze anys en marxa, s’ha elaborat tenint en compte la situació sanitària que vivim i la vulnerabilitat dels nostres majors a aquesta situació. Per aquest motiu, tindrà un aforament limitat, les activitats es realitzaran a l’aire lliure i comptarà amb totes les mesures de seguretat, higiene i distància social requerides.

A més de la gratuïtat per a majors de 55 anys empadronats a Bétera, el programa comptarà també amb sessions online a més de les presencials. Així, els majors podran gaudir setmanalment d’un programa d’activitats digital que podran veure des de qualsevol lloc i que pretén mantindre’ls actius i entretinguts estiguen on estiguen.

Per a inscriure’s a programa Bétera Saludable els majors hauran d’acudir a Casa Nebot fins al pròxim 23 d’octubre en horari de 09.00 a 14.00h per a recollir la sol·licitud d’inscripció. Els interessats només podran recollir dues sol·licituds per persona. Les places són limitades i per tant, les sol·licituds es cursaran prioritàriament per estricte ordre de registre d’entrada fins a completar l’aforament establit.

El programa presencial consta d’activitats 5 dies a la setmana en espais oberts com l’edifici Casa Nebot i el Junqueral que permeten un ambient a l’aire lliure i la distància social recomanada per les autoritats sanitàries.

D’aquesta manera, els majors de 55 anys podran gaudir els dilluns i els dimecres de Ball en Línia. On els diferents estils, pasdoble, merenga, bachata, salsa, es realitzaran sense parella i sense contacte físic a fi de complir amb les mesures de seguretat i distància social.

Dins del Ball en Línia, Bétera compta amb un grup d’exhibició que continuarà assajant i preparant les seues coreografies perquè quan hi haja algun esdeveniment programat estiguen llestos per a eixir a la pista de ball i deixen el nom de Bétera en el més alt en cada competició.

Els dimarts i els dijous es realitzarà Gimnàstica Activa amb sessions de gimnàstica adaptada en els quals no hi ha límit d’edat per a realitzar aquest tipus d’activitat que consisteix en exercicis de tota mena de disciplines com a pilates, ioga, taitxí, meditació.

El programa finalitzarà els divendres amb la inclusió enguany com a novetat de Zumba Gold una disciplina en la qual es treballa la música i el treball corporal amb ritmes més llatins i actuals. A diferència del Ball en Línia els moviments són més ràpids i intensos.

Però el programa Bétera Saludable no sols compta amb esport sinó també amb oci. Per aquest motiu, s’ha posat en marxa un Taller de Fotografia en el qual es podrà participar tots els dijous de 11.00 a 12.00 hores, tant amb el mòbil com amb una càmera pròpia. El Taller pretén ensenyar a traure el millor rendiment a qualsevol dels dos dispositius. La peculiaritat d’aquest taller radica en la temàtica fotogràfica “Bétera com a poble”. Les fotografies seran exposades puntualment a fi d’oferir “una visió de Bétera des dels ulls dels nostres majors”, ha puntualitzat María Segura, regidora de Drets Socials.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia