Bétera acollirà fins el pròxim divendres, 23 d’octubre, la primera exposició del Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, conegut com a PRISMA.

L’acte d’inauguració va tindre lloc aquest dilluns al Saló de Cristall de Casa Nebot amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, la regidora de Drets Socials, Maria Segura, el regidor d’Hisenda, Manuel Pérez i  diversos tècnics de l’àrea pertinent i del programa.

Clarobscurs en Salut Mental’, compta amb 20 fotografies elaborades per les persones usuàries de PRISMA Bétera i Vilamarxant. Aquestes fotografies són el fruit de mesos de treball en diferents tallers de PRISMA.

L’exposició es podrà veure als quatre municipis on està el programa en l’actualitat, és a dir, a més de a Bétera, a VilamarxantLa Pobla de Vallbona i Riba-roja de Túria. Posteriorment, anirà visitant la resta de localitats de la comarca del Camp de Túria.

Ací teniu un vídeo de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia