Aquest passat cap de setmana es disputava la cinquena prova del Campionat d’Espanya ESBK en el Circuit de Navarra, on va participar el veí de Bétera Marcos Ludeña.

Durant la primera jornada es va celebrar al matí el Cronos on, malgrat tindre problemes amb la moto perquè se li va parar quan portava quatre voltes i ja no va poder eixir una altra vegada a pista, Marcos va aconseguir la pole quasi un segon del segon classificat. A la vesprada Marcos feu una bona eixida, però en la primera corba van aconseguir passar-li dos pilots. No obstant això, només dues corbes després Marcos va aconseguir passar-los i ja en la primera volta passar primer per línia de meta. Finalment, va aconseguir guanyar la carrera P1.

Amb aquest resultat el veí de Bétera va aconseguir posar-se el primer en la classificació general de la Copa d’Espanya i del Campionat del Bressol de Campions, mancant tres carreres.

Durant la segona jornada es va celebrar la segona carrera del cap de setmana. Aquesta va ser una jornada complicada. En el warm-up, Marcos va patir una caiguda en l’última volta. Ja en la carrera va eixir molt bé, però van sancionar-lo amb una long lap penalty i, quan la va fer, va arribar a col·locar-se el tercer a cinc segons del primer. Posteriorment, va aconseguir un bon ritme de carrera i va entrar en P2 a tan sols 0.390 del primer. Marcos aconseguia la volta ràpida de carrera, però finalment direcció de carrera va desqualificar als dos primers.

Amb aquests resultats Marcos ix líder en la general, a sis punts del segon classificat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia