El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, celebra aquest dijous una ronda de contactes amb els agents socials i els síndics de les Corts per a analitzar la situació de la pandèmia de Covid-19 i qüestions com la possibilitat de demanar al Govern el toc de queda en la Comunitat Valenciana.

Els primers a acudir al Palau de la Generalitat seran, a les 12.00 hores, els agents socials: el president de la patronal CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals de CCOO PV, Arturo León, i d’UGT-PV, Ismael Sáez.

A continuació serà el torn de la síndica del PP, Isabel Bonig, qui ahir va demanar una reunió urgent amb el president per a tractar la situació actual i les solucions i propostes del Consell “davant l’agreujament de la pandèmia” i l’anunci que el Consell estudia demanar el toc de queda.

A Bonig li seguirà el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro, i a última hora del matí s’ha convocat al síndic de Ciutadans, Toni Cantó, qui ja va estar el dilluns en el Palau de la Generalitat, encara que va ser per a parlar amb Puig dels Pressupostos autonòmics per a 2021.

La ronda d’aquest dijous finalitzarà amb un menjar del president de la Generalitat amb els tres síndics dels grups del Botànic: el socialista, Manolo Mata; el de Compromís, Fran Ferri, i la de Unides Podem, Naiara Davó.

En aquesta jornada s’ha citat als qui van donar suport al Pacte per la reconstrucció de la Comunitat Valenciana i als qui han sol·licitat reunir-se amb el president, segons fonts de Presidència de la Generalitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia