El ple del Consell de la Generalitat Valenciana ha aprovat acordar la pròrroga, per quatre anys addicionals, dels convenis de col·laboració firmats amb diversos ajuntaments per al desenvolupament de projectes de Formació Professional Dual del sistema educatiu valencià. Entre aquests ajuntaments es troba el de Bétera.

Els convenis s’estendran fins al 2 d’octubre de 2024. L’aplicació i l’execució de la pròrroga d’aquests convenis no suposa cap obligació econòmica per a la Generalitat.

Així, en el Consistori de Bétera es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior d’Administració i Finances en l’IES Les Alfàbegues de Bétera.

Amb l’Ajuntament d’Elx es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau mitjà de Jardineria i Floristeria al centre educatiu La Torreta d’Elx.

Així mateix, es prorroga el conveni amb la corporació municipal de Xàtiva, per al desenvolupament de projectes del grau mitjà d’Obres d’Interior Rehabilitació al centre educatiu Dr. Lluis Simarro de Xàtiva.

A més, amb l’Ajuntament de Salinas es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior d’Administració i Finances en l’IES Antonio Navarro Santafé de Villena.

Amb l’Ajuntament d’Alfafar es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior d’Educació Infantil a l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja.

Amb el consistori d’Albaida es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior d’Integració Social a l’IES José Segrelles d’Albaida.

Amb l’Ajuntament de Picassent es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau mitjà de Gestió Administrativa a l’IES l’OM de Picassent.

Amb l’Ajuntament de Benidorm es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques l’IES Mediterrània de Benidorm.

Amb l’Ajuntament d’Agullent es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior d’Educació Infantil a l’IES José Segrelles d’Albaida

Amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi es prorroga el conveni subscrit per al desenvolupament de projectes del grau superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques l’IES Mediterrània de Benidorm

Finalment, els convenis amb els ajuntaments de la Pobla Llarga i Castelló, a La Ribera es prorroguen per al desenvolupament del grau mitjà de Jardineria i Floristeria a l’IES Vicente Gandia de Castelló, a la Ribera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia