Aquest dissabte, 24 d’octubre, l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà el concert de Spanish Brass acompanyats d’Albert Guinovart al piano. L’espectacle donarà inici a les 18.00 hores.
Sota el nom “Les Aventures de Monsieur Jules” es tracta d’una obra en sis moviments per a quintet de metalls i piano inspirada en diferents novel·les del genial escriptor francés Jules Verne, d’ací el títol.
Albert Guinovart ha creat una música més suggeridora que descriptiva per a poder seguir l’argument de la història. Són imatges deslligades i ambients suggerits pel record d’aquestes històries en un adult que es fica en la pell d’un xiquet quan descobreix aquelles aventures que li fan somiar. 

El resultat és una música molt atractiva a la primera audició per al públic perquè reconeix llocs comuns, i perquè a través de l’acompanyament de la imaginació pot gaudir de moments expressius, virtuosístics, intimistes, còmics, paròdics o somiadors, a través dels sons creats en l’escenari pels sis músics.

Aquest quintet de metalls, amb seu a Bétera, té més de trenta anys de trajectòria en la música de cambra i és un dels més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. A més a més, estan d’enhorabona després de rebre aquesta última setmana el Premi Nacional de Música 2020 atorgat pel Ministeri de Cultura i Esport.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia