Des de l’Associació de veïns/as del Camí Paterna continuen denunciant l'”oblit” de la recollida de les bosses de poda i altres estris que es ve produint de manera reiterada durant aquestes últimes setmanes.

“Recordem que són els dilluns quan en teoria es recullen les bosses de poda a la nostra urbanització. Esperem que l’esmentat ‘oblit’ es puga esmenar al més prompte possible i no haver de continuar esperant que passen setmanes perquè les mateixes siguen recollides”, declaren.

“Novament, volem fer una crida a els/as veïns/as perquè utilitzen  els mesureu-vos disponibles, cridant al servei gratuïta de recollida o que acudisquen al *ecoparc a depositar les andròmines velles, mobles etc”, expliquen.

“La situació com es pot veure en les fotos preses el dilluns 19 d’octubre, la situació no es resol, per contra, es continuen acumulant cada dia més restes de poda i altres estris”, detallen. En aquest sentit, també es pot apreciar en algunes fotos que algunes bosses no pertanyen a particulars, sinó que són d’empreses professionals de jardineria que també les depositen en la zona. Per tant, la situació ve produïda per diferents factors.

“SOL·LICITEM  a l’equip de govern que pose els mitjans materials, tècnics i humans necessaris per a donar una solució de manera urgent a les situacions ací descrites”, comuniquen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia