Tal com ja va anunciar en el Ple Ordinari d’octubre la regidora municipal de Cementeris, Eva Martínez, el consistori està duen a terme diferents actuacions de millora al cementeri municipal de Bétera. (Veure intervenció ací).

Així, segons s’ha informat ara a través dels mitjans municipals oficials s’estan ultimant ara  aquests treballs, a més de les mesures oportunes de prevenció de covid-19 per a garantir una major seguretat als nostres veïns i veïnes.

Els treballadors de l’àrea d’obres treballen des de fa setmanes per arreglar, condicionar, pintar i adequar les instal·lacions del cementeri per a diumenge que ve Dia de Tots els Sants. A més s’ha sembrat gespa en diferents punts del campsant i s’ha instal·lat reg per degoteig per al seu manteniment.

A aquests treballs se sumen les labors de seguretat que s’estan implementant per a oferir les màximes garanties de protecció. D’aquesta manera, el Consistori, per a evitar aglomeracions i facilitar l’accés i trànsit al Cementeri ha senyalitzat l’entrada i l’eixida, establint l’entrada per la porta principal i l’eixida per la porta lateral. A més, ha delimitat la distància de 1,5 metres en l’accés principal perquè els assistents complisquen amb aquesta mesura.

L’Ajuntament de Bétera posarà també a disposició de la ciutadania gel hidroalcohòlic per a complir amb les mesures higièniques establides, tant en l’entrada com en diversos punts a fi que, sobretot, en utilitzar elements comuns es faça ús d’aquest gel. Els assistents hauran d’accedir amb mascareta obligatòriament així com respectar les mesures de distància social de 1,5 metres com a mínim.

Una altra de les mesures extraordinàries que s’ha posat en marxa des de l’àrea de Cementeris és ampliar l’horari i fer-lo ininterromput, de tal manera que, des del dilluns 26 al dissabte 31 l’horari serà de 09:00h a 17:00h i el diumenge 1 de 08:30h a 17:00h.

La principal finalitat és crear un entorn segur. Per aquest motiu, ha establit recomanacions i mesures que busquen que les visites al cementeri salvaguarden la seguretat de la ciutadania. Així es limitarà l’aforament al Cementeri i recomanen que les visites no siguen superiors a 45 minuts perquè tots els veïns i veïnes tinguen temps de retre homenatge als seus sers estimats. També s’ha previst el reforç de la neteja per a mantindre les instal·lacions en les millors condicions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia