Sota el títol “Cant a la terra“, l’alumnat de l’Escola de veu Maria José Bes de Bétera oferirà un concert en el Resort Mas Camarena del municipi (Urbanització Torre en Conill Nord. Carrer Botxí, 4).

Aquest concert tindrà lloc a les 11.00 hores amb la col·laboració de la regidoria municipal de Medi Ambient de la localitat.

Durant la jornada s’oferirà als assistents consells senzills sobre el que podem fer en el nostre dia a dia per a cuidar el nostre entorn.

Mª José Bes va estudiar cant en el “Conservatori de València José Iturbi” amb la professora Magdalena Tatay. Així mateix, va rebre classes en diferents cursos nacionals i internacionals d’alt perfeccionament de Canto líric i Tècniques d’Interpretació.

Des d’aquest moment fins a l’actualitat, realitza diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana com el Palau de la Música de València, Teatre Principal de Castelló, Alacant i València. També a nivell nacional en diferents comunitats com Madrid, Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Jaén, etc.

La seua vocació per la veu a nivell acadèmic, terapèutic, musical i interpretatiu, l’ha portada a aprofundir en la seua investigació, preparant-se en diferents aspectes:

  • Musicoteràpia
  • Diagnòstic i Tractament de les alteracions de la veu (Departaments *ORL Universitat de Pamplona Navarra, Hospital Universitari Clínic de València i Casa de la Salut de València)
  • Metodologia d’interpretació
  • Ioga de la veu
  • Trainer de PNL en Programació Neuro-lingüística i tècniques de comunicació
  • Trainer de NLP Life Training Limited amb Richard Bandler

En 2009 va fundar la seua escola en la qual actualment imparteix classes de veu parlada i cantada a persones de totes les edats i de diferents professions com a cantants, actors, professors o polítics, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia