El passat dissabte, 24 d’octubre, Bétera va viure una jornada d’Art Urbà on els joves del municipi van poder gaudir del rap positiu i dels grafitis a través de diversos tallers.

Aquesta iniciativa va estar organitzada per la regidoria municipal de Joventut de la localitat.

Els tallers van començar a Casa Nebot amb el taller de rap positiu de la mà de Nacidos de la Tierra. Posteriorment, es duia a terme el taller de Grafiti a càrrec de Let’s Grow. Els participants es van traslladar al mur de l’estació de metro cap a la carretera per mostrar els seus dots artístics.
La principal finalitat d’aquesta iniciativa va ser la de fomentar la creativitat dels més joves de Bétera i impulsar l’art urbà, promocionant la creació artística dels més joves. Però a més, va comptar amb un element tradicional del nostre poble. Doncs, la temàtica del mural creat pels assistents va ser la dels coets. D’aquesta manera, qui entre a Bétera per la carretera de València tindrà una bonica benvinguda amb una de les tradicions més arrelades a aquest poble.

A continuació, oferim unes imatges de la creació del grafiti. Demà publicarem també un vídeo de la jornada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia