L’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir, dissabte passat, el concert de Spanish Brass acompanyats d’Albert Guinovart al piano.
Amb el nom “Les Aventures de Monsieur Jules”, la formació va oferir una obra en sis moviments per a quintet de metalls i piano inspirada en diferents novel·les de l’escriptor francés Jules Verne.
Una vegada més, es va complir amb totes les mesures pertinents de seguretat.

Albert Guinovart ha creat, per a aquesta peça una música més suggeridora que descriptiva per a poder seguir l’argument de la història. Són imatges deslligades i ambients suggerits pel record d’aquestes històries en un adult que es fica en la pell d’un xiquet quan descobreix aquelles aventures que li fan somiar.

El resultat és una música molt atractiva a la primera audició per al públic perquè reconeix llocs comuns, i perquè a través de l’acompanyament de la imaginació pot gaudir de moments expressius, virtuosístics, intimistes, còmics, paròdics o somiadors, a través dels sons creats en l’escenari pels sis músics.

Aquest quintet de metalls, amb seu a Bétera, té més de trenta anys de trajectòria en la música de cambra i és un dels més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol.
Adjuntem fotogaleria d’imatges del concert. Demà oferirem també un vídeo del citat concert.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia