Membres de la Junta de Montes i Senyorio Territorial de Bétera, acompanyats per part del Consell Escolar del Col·legi Nuestra Señora del Carmen i la Colla de Campaners de la localitat van visitar el passat divendres, 23 d’octubre, l’exposició organitzada amb motiu de la restauració de la campana Carmen Luisa del centre.

En aquesta visita també va estar present el veí Ximo Asensi, el qual ha col·laborat en la citada exposició amb les seues fotografies, així com el Director del Centre d’Estudis LocalJorge Alonso i Betera.com.

Durant la visita, els allí presents van poder conéixer de primera mà el treball de restauració realitzat per l’empresa d’Ontinyent Electrorecamp. S.L. Els dubtes o preguntes dels allí presents van ser resolts pels membres de la Colla de Campaners de Bétera.

Abans de marxar, el nostre veí i habitual col·laborador dels dilluns, Ximo Asensi, va immortalitzar amb la seua càmera aquesta visita on tampoc va faltar una foto de grup.

A continuació oferim unes imatges realitzades per Ximo, no sense primer recordar que la mostra organitzada per la Junta de Montes, Ximo Asensi i la Colla de Campaners pot ser visitada per les veïnes i veïns de dilluns a divendres, en horari de 18.00 a 20.00 hores de la vesprada.

El visitant podrà visualitzar in situ els treballs de restauració de la campana, conéixer la seua història i observar en imatges l’abans i el després de la seua restauració. Aquesta campana es trobarà exposada fins al Nadal en la capella del col·legi Nuestra Señora del Carmen.

Si algú desitja concretar alguna visita en un altre horari, pot enviar un correu a: colladecampanersbetera@gmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia