Avui pugem a dos llocs relativament prop de Bétera i des d’on es veuen uns paisatges
Les primeres estan fetes, no el mateix dia, a l’Alt del Pi (amb una alçada de, 716 metres), situat al terme de Serra des d’on la visió és espectacular i, si “pilles” un dia clar, es veu fins a les Columbretes.
este lloc he anat més vegades, tant de dia com de nit, pel que us mostre unes vistes “de dia” fabuloses, amb núvols per baix les llomes, el port de Sagunt, el port i el golf de València, el castell de Serra (amb una alçada considerable, 536 metres) i Llíria. Passant a l’altra part cap al nord veiem la serra “Espadán”, i a la nit les vistes potser són tan espectaculars com al dia, inclòs en una nit més o menys bona podem veure i “fer” la Via Làctia, encara que no massa visible a causa de la contaminació lumínica del lloc.

L’Alt del Pi

Les altres estan fetes (tampoc en el mateix dia) des del Garbí (amb una alçada de 601 metres), situat al terme d’Estivella i vosaltres mateix veieu el que és espectacular de les roques i fins on aplega la vista cap a la mar i als costats.
A qualsevol lloc és fàcil accedir i com he dit abans relativament prop de Bétera inclòs de València i no ens hauríem de perdre una visita. Als qui no heu estat, segur que us agradarà.
En les pròximes setmanes eixirem un poc. Anirem cap València i “entrarem” la primera a l’Ajuntament de València, la segona una volta per la Ciutat de les Arts i l’altra a l’estació del Nord.

Text i imatges: Ximo Asensi i Alemany
Imprimir article
Comenta aquesta notícia