Bétera s’ha unit, un vegada més, a la lluita contra el càncer. En aquesta ocasió, s’ha sumat a la iniciativa “A la teua marxa”.

D’aquesta manera, el diumenge 8 de novembre de 10.00 a 13.00 hores els veïns i veïnes del municipi podran fer una carrera cadascun al seu ritme, des d’on es vulga, com es vulga i sense un recorregut fixat. Únicament a “A la teua marxa” i amb l’objectiu de secundar, visibilitzar i reivindicar més investigació i diagnòstic precoç de la malaltia. Aquesta campanya compta amb l’organització de l’Ajuntament de Bétera i les Dames del Càncer de la localitat.

D’aquesta manera, es pretén que el municipi es vista de rosa amb samarretes, banderoles i uns arcs a manera de meta perquè cadascun al seu ritme realitze una carrera solidària per qualsevol punt del municipi.

Les Dames del Càncer de Bétera, Junta Local de l’Associació Contra el Càncer AECC, estan situant aquestes setmanes una carpa en el Mercat municipal perquè la ciutadania puga adquirir el seu dorsal (4 euros) i la seua samarreta solidària (5 euros).

Així, la carpa torna a estar instal·lada aquest dimarts 27 d’octubre i el pròxim dimarts 3 de novembre.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia