Segons s’ha informat des del Facebook oficial de l’Ajuntament de Bétera, l’Associació Espanyola contra el Càncer de València (Aecc València) ha informat que s’ajornen els seus actes i esdeveniments públics.

Per tant, la marxa i carrera “A la teua marxa” prevista per al 8 de novembre a Bétera s’ha ajornat.

No obstant això, les Dames del Càncer del nostre municipi continuaran venent dorsals (4 euros) i samarretes (5 euros) dimarts que ve 3 de novembre en el mercat municipal per a quan es puga celebrar aquesta marxa.

L’objectiu de “A la teua marxa” és secundar, visibilitzar i reivindicar més investigació i diagnòstic precoç de la malaltia. Aquesta campanya compta amb l’organització de l’Ajuntament de Bétera i les Dames del Càncer, Junta Local de l’Associació Contra el Càncer AECC de la localitat.

D’aquesta manera, es pretén que el municipi es vista de rosa amb samarretes, banderoles i uns arcs a manera de meta perquè cadascun al seu ritme realitze una carrera solidària per qualsevol punt del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia