L’àrea municippal de la Dona i Igualtat de Bétera està preparant les seues activitats per a la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre. La prèvia ha començat amb la posada en marxa dels tallers “Qui bé et vol, et farà riure” en l’IES Les Alfàbegues per a conscienciar, sensibilitzar i previndre la violència de gènere.

Durant aquesta setmana els alumnes d’aquest centre escolar estan assistint a unes activitats didàctiques i pedagògiques en les quals s’utilitza el mètode teatral per a acostar-se al públic adolescent i empatitzar amb ells.

La fi d’aquests tallers és que l’alumnat afronte el tema de la violència de gènere des d’una perspectiva diferent, suscitant interés i curiositat. Tot això perquè la representació de situacions conflictives i la posada en escena de les possibles solucions suposa una oportunitat educativa a implementar entre la joventut del municipi.

A aquesta iniciativa li seguiran moltes altres que el departament ja està preparant durant el mes de novembre per a commemorar la citada data.

La regidora de Dona i Igualtat, Mª José Yago ha destacat que “l’Ajuntament ha de ser un pilar més en la conscienciació contra la violència de gènere i amb aquestes activitats pretenem millorar la capacitat dels joves de reconéixer totes les formes de violència, el comportament individual davant aquesta violència o el coneixement de la importància de la seua prevenció”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia