Des de l’11 de març d’enguany, fins al 21 de setembre de 2020, la AA.VV. hem presentat  17 peticions o denúncies de situacions anòmales en el Camí de Paterna. Tots els escrits dirigits al govern municipal, a diferents regidories i a l’alcaldessa. L’objecte de les peticions és complir amb la nostra funció de representar a les veïnes/us, abordant els diferents problemes que ens afecten

 Urbanisme, il·luminació, seguretat ciutadana, transport públic, clavegueram, etc

Algunes de les peticions, són per exemple, perquè se’ns diga el perquè ha desaparegut una partida per a enllumenat públic (constava en els pressupostos del 2019), o denunciar la cancel·lació per part de l’Ajuntament d’una partida que havia sigut pressupostada l’any anterior (transport circular que ja no apareix en els pressupostos del 2020). Sol·licitud d’informació sobre la delimitació urbanística pendent en el Camí Paterna, etc.

Unes altres, denunciant que construccions públiques (torre elèctrica) obstaculitzaven la circulació viària, amenaçant la seguretat en el trànsit. O la sol·licitud de major presència de la policia local a la urbanització.

Així com les contínues denúncies per la falta de compliment  amb la recollida de residus urbans, estris, etc.

Aplicació de subvencions per a donar solució a l’Enllumenat Públic i el Clavegueram

Destaquem des de l’Associació de Veí/as de Camí Paterna la proposta que vam fer molt concreta a l’Ajuntament perquè aprofitara les múltiples subvencions que la Diputació havia establit per a Bétera per als anys del 2020 al 2023. Demanant  que s’incloguera el Camí Paterna entre les zones que podrien beneficiar-se d’algunes d’elles. En concret sol·licitem  que les inclogueren en els plans subjectes als Objectius de Desenvolupament Sostenible que la Diputació seleccionarà en els anys 2021, 2022 i 2023. Anys en què l’Associació de Veïns suggerim que siguen inclosos per a solucionar la falta de clavegueram públic i la il·luminació pública. Tot això incloent-los en els ODS que fixa la Diputació com a necessaris per a obtindre aqueixes subvencions.

Finalment des de l’Associació de veïns/as manifestem “que tots els escrits i activitats tenen un únic objectiu, esmenar els defectes que patim en els serveis públics que rebem i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la zona”

 

En Betera, a  31  d’Octubre de 2020
Imprimir article
Comenta aquesta notícia