La Policia Local de Loriguilla va incorporar aquesta setmana en el seu cos a l’agent veí de Bétera, Jorge Romero i Campos. Primer es va realitzar la presa de possessió en un acte celebrat en el despatx del secretari, amb la presència d’aquest i del cap de la Policia Loriguilla.

L’alcalde Sergio Alfaro, que es trobava en la seua llar pel fet que ha estat en contacte amb una persona positiva en COVID-19, va seguir la formalització a través de vídeoconferencia. El secretari municipal, Miguel Nieto Gallego, i el cap de la Policia de Loriguilla, Iñaki Estévez, sí que van estar presencialment en l’acte.

L’agent, que ja havia estat en el cos amb anterioritat com a interí, ha aconseguit, després d’un procés d’oposició, la seua plaça en propietat en la Policia del municipi de Loriguilla.

Des de Betera.com volem donar-li l’enhorabona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia