Amb l’arribada de la tardor, l’àrea de Patrimoni i Turisme municipal de Bétera ha tornat a posar en marxa les visites guiades als jaciments arqueològics de la Vila Romana de l’Horta Vella així com a l’Alqueria islàmica Bofilla. Com a novetat, enguany,es converteixen en rutes arqueològiques inclusives i accessibles a persones amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional, ja que es compta amb una cadira adaptada tot terreny que permet realitzar a tots els veïns i veïnes visites inclusives.

Aquestes rutes o visites arqueològiques es duran a terme tots els primers diumenges de mes, des d’octubre de 2020 fins a juny de 2021. En aquest sentit, la pròxima ruta tindrà lloc aquest diumenge, 8 de novembre.
Per poder assistir a aquesta activitat caldrà inscriure’s en turismo@betera.es. A més, qui tinga mobilitat reduïda deurà sol·licitar la cadira eruga adaptada per poder gaudir de la visita adequadament.
Aquesta activitat a l’aire lliure comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia