Bétera ha establit noves mesures anticovid que s’estan posant en marxa des del Consistori. A aquestes mesures se’ls aniran sumant moltes altres.

El Cementeri municipal ha sigut un dels primers llocs on l’Ajuntament ha instal·lat uns dispensadors de gel hidroalcohòlic automàtics. Durant la jornada de Tots els Sants tots els assistents han realitzat una correcta desinfecció de mans amb aquests nous dispensadors que a més s’aniran col·locant pels diferents edificis públics.

Des de l’àrea d’Edificis Municipals i Sanitat estan situant dispensadors de gel hidroalcohòlic amb pedal i automàtics que faciliten la desinfecció de tots els usuaris i que permeten que ningú toque els dispensadors. Alguns d’aquestos dispensadors s’han instal·lat en zones exteriors perquè funcionen amb energia solar i suposa, a més, una mesura sostenible amb el medi ambient.

També es prioritza l’atenció telemàtica i el mínimament presencial possible i que a més es continua gestionant mitjançant cita prèvia. Aquesta mesura evita els desplaçaments innecessaris i l’acumulació de persones a les portes dels edificis municipals.

Així mateix s’ha reforçat l’organització per a l’accés als edificis públics que es regula gràcies al treball de personal municipal qui igualment realitza un control de temperatura dels usuaris.

D’altra banda, s’ha repartit entre el sector hostaler local cartelleria específica que recull les últimes mesures establides per les autoritats sanitàries.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia