La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha habilitat l’antiga escola d’infermeria de la Fe per a acollir a pacients lleus. L’objectiu, segons la directora general d’Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, és “descongestionar els hospitals de malalts que no mostren un quadre clínic complex”, aconseguint així més capacitat en els centres hospitalaris de la ciutat de València.

Aquestes instal·lacions comptaran amb 166 llits i una dotació de personal sanitari que aportaran els diferents departaments de salut de València. La dotació prevista inicialment contempla 13 facultatius, 75 infermeres, 75 TCAE, 10 zeladors i el personal administratiu que siga necessari per a la gestió d’aquest espai sanitari.

Per part seua, l’Hospital La Fe de València ha incorporat un nou torn per a la recollida de mostres PCR a l’hospital de campanya que se situa al costat de les seues instal·lacions. L’objectiu és atendre la demanda actual de proves d’una forma més àgil.

Aquest nou horari es destinarà, principalment, per a la realització de proves en l’àmbit educatiu, facilitant així l’accés als pares amb els seus fills.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia