La Junta de Govern Local de Bétera va aprovar aquest dimarts tres borses d’ocupació destinades a Operaris/es de Neteja per a Edificis Municipals, Operari/a Enterramorts/es de Cementeri Municipal i Personal Auxiliar per al Servei d’Ajuda a domicili i Dependència.

Encara que els requisits per a accedir a les diferents places es detallaran en les bases de cadascun dels procediments una vegada publicades, ja s’ha establit que la bossa d’Operaris/es de Neteja i Personal SAD es realitze mitjançant el procediment de concurs mentre que la bossa d’Operari/a Enterramorts/es se realitzarà mitjançant sistema de concurs oposició. La publicació de les bases es realitzarà en breu i s’anunciarà en la web del Consistori perquè tots els interessats es puguen inscriure a les bosses ofertades.

Els veïns i veïnes que s’inscriguen a la bossa d’Operari/a Enterramorts/es faran tasques pròpies d’enterrament i desenterraments, neteja, manteniment, conservació i labors de consergeria, entre altres.

Els Operaris/as de Neteja hauran d’exercir funcions de neteja, desinfecció i desempolsat entre altres ocupacions de condícia pròpies en dependències municipals.

El Personal SAD durà a terme labors d’atenció de caràcter personal, domèstic i soci-educatiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia