El Complex Educatiu Mas Camarena arranca el mes vinent de gener la 8a promoció de Tècnic Esportiu en Futbol i la 7a promoció de Tècnic Esportiu en Bàsquet. Dos Ensenyaments Esportius amb formació d’alta qualitat en la qual els alumnes obtenen un títol oficial.

Els interessats a formar part d’aquestes noves promocions de Tècnics Esportius ja poden cursar la matrícula per a començar la formació a principis de 2021.

Es poden apuntar els qui complisquen els requisits  d’accés, com per exemple estar en possessió del títol d’Educació Secundària Obligatòria o d’un nivell acadèmic superior, o haver superat la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

Totes dues modalitats ofereixen una part de formació semipresencial-en línia que té com a objectiu facilitar la combinació de la vida acadèmica amb la vida laboral.

Tècnic Esportiu en Futbol

Les classes per a aconseguir el Títol de Tècnic Esportiu en Futbol Nivell I començaran en l’11 de febrer després que els alumnes hagen superat una prova d’accés de caràcter pràctic el mes de gener. El Nivell II de Futbol està previst que arrencada el 15 de gener i el Nivell III el 20 de gener.

El títol oficial que ofereix Mas Camarena té doble valor, t’habilita per a exercir com a entrenador de futbol en equips des de prebenjamins, fins a Juvenils de categoria Autonòmica i al seu torn, ja que és un títol oficial reconegut per la Conselleria d’Educació, t’ofereix la possibilitat de començar un Grau Mitjà Oficial que aconseguiràs en superar el nivell 2.

I si el teu objectiu és entrenar un equip de qualsevol categoria, inclosa la Primera Divisió, Mas Camarena t’ofereix la possibilitat de cursar el Nivell III o Nivell Superior que és la màxima titulació que es pot obtindre en Tècnic Esportiu en Futbol.

Tècnic Esportiu en Bàsquet

El Complex Preuniversitari Mas Camarena i el València Basket Club llancen per 7é any consecutiu un conveni de col·laboració per a la realització de l’Ensenyament Esportiu en Tècnic Esportiu en Bàsquet cicle inicial i final.

La matrícula per a aquesta formació en el seu nivell inicial ja està oberta i les classes començaran el 21 de gener.

La formació compta amb professors titulats del València Basket juntament amb l’experiència en la docència del centre Mes Camarena. Una unió que oferirà una formació excel·lent, completa i actualitzada a la realitat del moment.

Els títols oferits són de caràcter oficial i homologat per Conselleria d’Educació. Ofereixen una completa formació que facilita l’accés a llocs de treball en escoles i centres d’iniciació esportiva, clubs i associacions, federacions, empreses de serveis esportius i qualsevol centre escolar.

Matrícula oberta

Mas Camarena s’ha especialitzat en 4 ensenyaments esportius, futbol, bàsquet i esquí. Aquests estudis et permeten treballar com a professional en l’àmbit esportiu que t’hages especialitzat exercint de monitor, entrenador, guia, director d’escoles esportives…

La matrícula per a accedir al Nivell Inicial de futbol o bàsquet ja està oberta i els interessats poden començar a matricular-se per a assegurar-se una de les places disponibles.

 

Més informació de matrícula i horaris en la pàgina Web i cridant directament al Complex Preuniversitari Mas Camarena 96.168.60.74 amb l’horari de 9:00h a 19:00h.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia