Al passat ple ordinari de novembre, el grup municipal de Compromís per Bétera, s’interessà per saber en quina situació es troba el projecte de Centre Integral de Majors  de Casa Nebot impulsat la legislatura passada (2015-2109).

Raquel Puig, regidora de Drets Socials la legislatura passada i responsable d’impulsar este projecte, preguntà a l’actual regidora de l’àrea per la situació en què es troba el projecte per a la ubicació d’un Centre Integral de Majors a la localitat

Des de l’equip de govern s’afirmà que el projecte, després d’haver-se enviat una sèrie de modificacions sol·licitades per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, està a l’espera que es vise el projecte i, per tant, es done el vist-i-plau.

 

A la legislatura passada, amb Compromís a l’alcaldia, prioritzàrem este projecte perquè consideràrem que era una necessitat inqüestionable per a Bétera. Els majors de Bétera continuen necessitant un espai on poder desenvolupar activitats, rebre les atencions necessàries i, sobretot, fer-ho en condicions. Tenim un edifici infrautilitzat, Casa Nebot, que originàriament es projectà precisament amb esta finalitat” afirma Raquel Puig. Si definitivament el projecte del CIM es materialitza, “Casa Nebot continuarà tenint instal·lacions suficients per a poder albergar altres activitats destinades als majors. No estaria de més que des de l’equip de govern actual, oferiren estes instal·lacions a la Conselleria i entraren dins del Pla d’Infraestructures, per a, tal vegada, ubicar una residència en este edifici municipal”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia