La Mancomunitat Camp de Túria ha informat aquesta setmana, a través d’un comunicat, de l’ús que es farà de les tendes de campanya instal·lades a l’Hospital de Llíria. I és que l’increment de casos positius de coronavirus a Llíria, i a la comarca Camp de Túria en general, ha obligat a l’Hospital de Llíria a habilitar altres zones per a les proves PCR.

Per aquest motiu, l’Exèrcit va muntar aquest dijous al voltant del centre hospitalari diverses tendes de campanya, mesura que se suma a l‘auto-covid que es va implantar fa unes setmanes.

D’aquesta manera, es tracta d’una col·laboració perquè el personal sanitari puga realitzar les PCR més resguardats, i més encara, amb el temporal que està assotant la nostra comarca aquests dies. A més, des de l’entitat s’ha demanat calma i responsabilitat a la població davant la crisi sanitària.

Aquestes noves instal·lacions provisionals, muntades per l’Exèrcit de la Base General Almirall de Marines s’han habilitat com a sala d’espera d’Urgències amb l’objectiu de deixar lliure la del centre hospitalari per a la Covid-19.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia