La Generalitat Valenciana ha enviat, com cada dia, una nota de premsa del departament de Sanitat Universal i Salut Pública  confirmant els casos i brots detectats de Covid-19 en les últimes hores en tota la Comunitat Valenciana.

Dins de les dades d’aquest dissabte, es troba un nou brot d’origen social amb 5 casos al municipi de Bétera.

A més d’aquest brot, s’han detectat altres 19 brots més a altres municipis:

· La Pobla de Farnals: 3 casos. Origen social
· València: 6 casos. Origen social
· Villar del Arzobispo: 3 casos. Origen social
· València: 3 casos. Origen social
· Sant Joan d’Alacant: 4 casos. Àmbit educatiu
· Aspe: 5 casos. Origen social
· Elx: 3 casos. Origen social
· Alcoi: 4 casos. Origen laboral
· Elx: 3 casos. Origen social
· Aspe: 4 casos. Origen social
· Aspe: 3 casos. Origen social
· Elx: 4 casos. Origen social
· València: 4 casos. Origen social
· Elx: 3 casos. Origen social
· Llíria: 3 casos. Origen social
· València: 3 casos. Origen social
· Alcoi: 3 casos. Àmbit educatiu
· València: 8 casos. Origen laboral
· Sagunt: 3 casos. Origen social

En el seu conjunt, Sanitat ha registrat 2.327 nous contagis de Covid-19 confirmats per prova PCR o prova d’antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 71.952 persones. Per províncies, la distribució és la següent: 271 a Castelló (8.157 en total); 732 a Alacant (24.750 en total), i 1.190 a la província de València (38.909 en total). A més, s’han registrat 134 casos sense assignar, amb el que el número total ascendeix a 136.

D’altra banda, els hospitals valencians compten en aquests moments amb 1.359 persones ingressades: 118 a la província de Castelló, amb 23 pacients en UCI; 473 persones en la d’Alacant, amb 84 en UCI; i 768 a la província de València, dels quals 134 es troben en l’UCI.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia