Tal i com ja hem comentat en anterior publicacions, el passat dilluns va tindre lloc el Ple Ordinari de Bétera de novembre.

Durant la primera part del ple, centrada en els punts de l’ordre del dia (consultar ací) van haver-hi algunes preguntes i intervencions dels regidors de la corporació. Així, en el tercer punt de l’ordre del dia, el regidor de Compromís José Rodado va formular algunes qüestions sobre algunes actes d’aquest punt.

A continuació podeu escoltar i veure un vídeo amb les preguntes de Rodado i les diverses respostes dels regidors responsables de cada àrea pertinent.

Vídeo preguntes de José Rodado sobre les actes plasmades en el punt 3 de l’ordre del dia i respostes dels responsables de l’area

En el punt cinqué, referit l’aprovació de la revocació de la modificació de la reparcel·lació del sector R-7 de Bétera, la Portaveu del PSPV-PSOE,  José Ballesteros, va explicar el sentit del vot del seu grup polític. Seguidament, la regidora municipal d’Urbanisme, Eva Martínez, va explicar un poc aquest punt. Aquest punt es va aprovar amb 11 vots a favor (equip de govern format per PP, Ciutadans i Mas Camarena-Torre en Conill) i 9 abstencions (PSPV-PSOE, Compromís i Vox).

Adjuntem un vídeo amb les intervencions en aquest punt.

Vídeo intervenció de MªJosé Ballesteros i Eva Martínez sobre l’aprovació de la revocació de la modificació de la reparcel·lació del sector R-7 de Bétera

Quant a “assumptes fora de despatx”. En el punt sisé, com venia en forma de moció, es va votar la urgència d’aquest punt en el ple. Votat per unanimitat, aquest punt feia referència a l’expedient de modificació de crèdit núm.10/2020, mitjançant suplement de crèdit i crèdit extraordinari finançat amb baixes per anul·lació.

En primer lloc, el regidor municipal d’Hisenda va explicar el perquè aquestes modificacions i va demanar disculpes per la demora. En aquest sentit va indicar que “veia dues o tres partides importants que van nàixer d’aquesta taula socioeconòmica que va proposar el company Joano i que, a més eren important per donar alguna solució a veïnes i veïns quant a l’impacte d’aquesta pandèmia sobretot en l’economia municipal”.

“Una d’aquestes partides és la partida d’Indústria, de mobiliari urbà perquè el Polígon Industrial de l’Horta Vella estiga ben senyalitzat. Una altra partida és la del mobiliari de la joventut, ja que creguem que és una part fonamental en el nostre poble per a la formació dels jóvens del municipi que menys oportunitats tinguen. L’altra partida és la subvenció d’agricultors dotada en 35.000 euros valorats per la quantia d’agricultors que tenim al municipi. I d’altra banda es troba la subvenció a autònoms i Pimes que estàvem demandant. A més d’aquestes partides, s’han incrementat algunes més com per exemple en dona”, va especificar entre altres.

Després d’aquesta intervenció, els regidors de la corporació van oferir les seues impressions.

Aquest punt va ser votat a favor per unanimitat.

A continuació, podeu escoltar i veure un vídeo amb les explicacions del regidor Manu Pérez i les diferents intervencions dels regidors de la corporació municipal.

Vídeo intervencions modificació de crèdit

Imprimir article
Comenta aquesta notícia