El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat la correcció d’errors de la Resolució de 6 de novembre de 2020, de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda mesures addicionals extraordinàries en la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. Al document complet es pot accedir a través del següent enllaç: DOGV 2020_8946.

Advertits els errors en la resolució de referència, publicada en el DOGV. núm. 8946 bis, de 6 de novembre de 2020, s’ha procedit a les seues esmena.

D’aquesta manera, els establiments i locals comercials minoristes i d’activitats de serveis professionals, amb independència de la seua superfície útil d’exposició i venda, hauran de reduir al 50% l’aforament total en els establiments i locals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia