Avui ens donem una volta pels exteriors de la ciutat de les Arts i les Ciències, lloc on cada racó ens “aporta” alguna cosa amb encant.

Capta la meua atenció “tot”: les formes arquitectòniques, línies que pugen cap a un cel blau i lluminós, la combinació i conjunt d’escales i sostres d’estes, edificis impressionants amb estructures com esquelètiques i reflectides a l’aigua, la grandiositat del pont per davall, l’edifici semblant un gran ull, l’edifici de l’òpera, altiu, desafiant i potent… És a dir, tot el conjunt fa que ni els ulls ni les sensacions es queden fredes al veure i sentir com línies distintes s’uneixen, creuen, com juga la llum i l’ombra, els reflexos a l’aigua i al seu moviment produït per la lleugera brisa. És “tant”, que no vaig poder més que intentar “unir” tot el conjunt en una panoràmica “circular”.

És un lloc on a l’exterior pots “perdre’t i disfrutar” quatre o cinc hores, i si ens plantegem la visita a tot el que “passa” a l’interior, en un dia no hi ha prou.

La setmana que ve, a L’Estació de Nord.

Text i imatges, Ximo Asensi i Alemany (cal fer clic en cada imatge per poder ampliar i veure millor).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia