En el passat Ple Ordinari del mes de novembre, es van tractar uns “assumptes fora de despatx”. En aquest sentit el punt sisé, com venia en forma de moció, es va votar per urgència. Votada per unanimitat aquesta urgència, el punt feia referència a l’expedient de modificació de crèdit núm.10/2020, mitjançant suplement de crèdit i crèdit extraordinari finançat amb baixes per anul·lació.

Entre les partides importants que s’incloïen en aquest punt es troben aquelles per poder ajudes a veïnes i veïns quant a l’impacte d’aquesta pandèmia, sobretot en l’economia municipal.

Una d’aquestes partides és la partida d’Indústria, de mobiliari urbà perquè el Polígon Industrial de l’Horta Vella estiga ben senyalitzat. Una altra partida és la del mobiliari de la joventut, per a la formació dels jóvens del municipi que menys oportunitats tinguen. L’altra partida és la subvenció d’agricultors dotada en 35.000 euros valorats per la quantia d’agricultors que tenim al municipi. I d’altra banda es troba la subvenció a autònoms i Pimes. A més d’aquestes partides, s’han incrementat algunes més.

A continuació, podeu escoltar i veure un vídeo amb les explicacions del regidor d’Hisenda Manuel Pérez i les diferents intervencions dels regidors de la corporació municipal en aquest punt.

Vídeo intervencions modificació de crèdit

Imprimir article
Comenta aquesta notícia