Continuem desglossant per parts el ple ordinari de Bétera del mes de novembre, celebrat el passat dilluns dia 2.  Per unanimitat, es va aprovar el punt 7é de l’Ordre del dia referit a la proposició presentada per Compromís que incideix en la necessitat de fomentar l’ús del certificat digital entre la ciutadania (veure més detalls de la proposició ací: proposició compromís).

La proposició destaca tres aspectes: una campanya publicitària destinada al veïnat de Bétera sobre l’existència del certificat digital remarcant en la utilitat i gratuïtat, l’organització de cursos per a explicar com s’instal·la i usa el certificat digital i l’acció de completar els punts d’accés a internet per autoconsum en les dependències municipals en les quals siga tècnicament possible.

A continuació, adjuntem un vídeo amb totes les intervencions dels diferents regidors de la corporació on mostren el seu suport a aquesta proposició:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia