A continuació, iniciem la ronda de vídeos amb els precs i preguntes de cada regidor en el ple ordinari de novembre.

La primera en intervindre, en aquesta ocasió, va ser la regidora de Compromís Raquel Puig. En primer lloc, va realitzar un prec a petició d’un veí que va demanar que s’indicara en les pròximes convocatòries dels Plens si aquests són oberts o no al públic.

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, li va indicar que tindria en compte aquest prec.

D’altra banda, Puig va formular dues preguntes. La primera era per a saber quan es durà a terme el Consell d’Inclusió. La regidora municipal de Drets Socials, Maria Segura, va explicar que “el de l’any passat es va celebrar aproximadament en el mes de novembre i, enguany, per les mateixes dades es farà també”.

Finalment, Raquel va parlar sobre el projecte que l’anterior legislatura es va iniciar com és el Centre Integral de Majors (CIM). En aquest sentit, l’edil de Compromís va preguntar per la situació en què es troba el citat projecte. L’actual regidora de Drets Socials, Maria Segura va comentar que l’anterior responsable d’aquesta àrea durant la present legislatura, Manuel Pérez, podia donar més detalls, ja que ella sí que s’havia interessat per aquesta iniciativa “però està tot paralitzat”.

Seguidament, Manuel Pérez, va afegir que el projecte, després d’haver-se enviat una sèrie de modificacions sol·licitades per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, està a l’espera que es vise el projecte i, per tant, es done el vist-i-plau.

Les intervencions completes de cada regidor es pot escoltar i veure en el següent vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia