comisión-betera-upcca-1024x457La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria ha mantingut en les últimes setmanes diverses reunions de les comissions municipals amb tots els ajuntaments de la comarca del Camp de Túria.

La UPCCA, que pertany al Departament de Benestar Social de la Mancomunitat, va iniciar la ronda de reunions el mes d’octubre. Aquestes reunions es realitzen quatre vegades a l’any, però aquest 2020 la pandèmia havia obligat a suspendre i s’han reprès ara per primera vegada.

En aquestes comissions, s’ha presentat l’informe de les accions realitzades per la UPCCA durant el confinament, les propostes escolars per a aquest curs 2020/21, presentació del programa pilot d’habilitats psicosocials per a col·lectius en risc de consum, propostes previstes per a la realització de prevenció comunitària, campanya de lemes de la UPCCA i s’han escoltat els suggeriments i necessitats del mateix municipi.

L’Ajuntament de Bétera va tancar el passat divendres la ronda de reunions. En aquestes comissions es reuneix el personal tècnic de la UPCCA així com representants de les àrees d’educació, joventut, sanitat, serveis socials i personal polític de cada ajuntament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia