Segons ha anunciat l’Ajuntament de Bétera, a través dels seus mitjans de comunicació oficials, en pròximes setmanes, el Centre de Salut de Bétera disposarà d’un espai a Casa Nebot per a poder realitzar la campanya de vacunació contra la grip després que el Consistori atenguera la seua inquietud i preocupació per la saturació de les seues instal·lacions.

Així, l’Ajuntament ha cedit un espai a Casa Nebot amb gran amplitud i que compleix amb les necessitats bàsiques així com també amb la pertinent distància de seguretat. L’espai se situa en la planta baixa per a facilitar l’accés dels usuaris, sobretot, de les persones majors i amb mobilitat reduïda.

“Se senyalitzarà tot el recinte perquè els pacients acudisquen directament a l’espai reservat al Centre de Salut”, ha explicat el regidor municipal de Sanitat de l’Ajuntament de Bétera, Carlos Abad. D’aquesta manera, la ubicació i senyalització de l’espai facilita l’entrada i l’eixida i permet que no es travessen les instal·lacions de Casa Nebot.

A més a més, el Consistori també ha instal·lat un espai annex al Centre de Salut per a realitzar les proves Covid-19. “En el seu moment es va col·locar una carpa però hui dia s’ha instal·lat un espai tancat que s’utilitzarà com a suport per al personal sanitari i per al material mèdic que s’empra”, ha exposat el regidor de Sanitat.

Es tracta d’un punt autocovid que permet incrementar la capacitat de diagnòstic enfront del coronavirus en atenció primària i que contribueix a una major eficàcia, temps de resposta i control en la detecció del virus a aquesta localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia