Segons estudi realitzat per la Plataforma, el 20,8% dels centres educatius sostinguts amb fons públics presenten algun aula totalment o parcialment confinada. Des de l’inici del curs escolar les aules afectades per coronavirus han passat de 32 a 620.

Així mateix, si en la primera setmana de curs els centres amb alumnes positius eren de només 12, ara suposen 383. Això suposa un autèntic fracàs en la gestió de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i del seu cap visible el Conseller Marzá.

Des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana continuem demanant que vista la situació epidemiològica de la nostra Comunitat Autònoma, els pares en ús de la seua pàtria potestat i per a salvaguardar la salut dels seus fills puguen triar entre la via en línia/a distància o presencial.

Nota enviada per la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana
Imprimir article
Comenta aquesta notícia